Forbrukslån uten Sikkerhet | Pelihiiri | Kredittkort | Månedlig Strømpris | Billig Boligalarm 2019 | Hesteforsikring | Beste Mobilabonnement 2019 | Rørleggerfirma
Background Image

Ordinacija dentalne medicine Irena Lušičić, dr.med.dent.

Zametska ulica 74/a, Reka, Hrvaška

Dragi naši zdajšnji in prihodnji pacienti, želim vam prisrčno dobrodošlico na naši novi spletni strani, kot tudi v našo novo ordinacijo. Naši dragi pacienti, ki nas že poznajo, vedo, da gradimo kakovosten in individualen odnos z vsakim pacientom. Prizadevamo najti najboljšo estetsko in zdravstveno rešitev za vsakega posebej.

Vse vas, ki ste v iskanju dentalne medicine, pozivamo, da se na nas obrnete s zaupanjem.

Irena Lušičić, dr.med.dent.

Diplomirala je na dentalni fakulteti v Rijeki leta 2000, že od takrat naprej se izpopolnjuje na seminarjih in delovnih tečajih doma in zunaj. Poleg angleškega in italijanskega, govori dobro in nemški jezik.

V svojem desetletju izkušenj v zasebni praksi vam lahko ponudimo širok spekter storitev s področja dentalne medicine. S pomočjo naprav in najsodobnejših tehnologij v skladu z vsemi evropskimi standardi.

Našim pacijentima nudimo individualen pristop, pri nas niste samo številka. Maksimalno se posvetujemo vsakemu pacientu in si prizadevamo rešiti njegovega dentalnega problema. Vsi stomatološki posegi so brezbolni, zagotavljamo zaščito vsakega našega pacienta, ter nudimo sterilne pogoje za delo.

 

Posebna ugodnost v mesecu Maju:

AKCIJA- 15% popusta na kronice!!!!

Metal keramična krona le za 166€

Cirkon keramična krona le za 230€

Ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.zobozdravnik-reka.si 

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Zametska ulica 74/a, Reka, Hrvaška

Get Directions
Social Profiles