Forbrukslån Beste | Bluetooth Kaiutin | Kredittkort Rabatt | Sammenligne Strømpriser | Billigste Innbruddsalarm 2019 | Sammenlign Forsikringer | Beste Mobilabonnement 2019 | Verdivurdering av Hus
Background Image

IONIKA – Revolucionarna ionska zobna ščetka

Smeh ni le pol zdravja, smeh je tudi najlepši okras, ki predstavlja piko na i k urejenemu videzu. Velja pa seveda tudi obratno: brez lepega nasmeha, ki razkriva bleščeče in negovane zobe, se ne moremo sproščeno smejati. Vzdrževanje ustne higiene, s katero preprečimo nalaganje zobnih oblog in kamna ter s tem prispevamo tudi k splošnemu zdravju, je zahtevna naloga, ki jo moramo jemati skrajno resno, če hočemo imeti na dolgi rok dobre rezultate.

Imate pogosto težave z zobmi in ste naveličani neprestanih obiskov zobozdravnika? Ste kadilec ali ljubitelj rdečega vina, kave ali črnega čaja, ki vaše zobe obarvajo temneje? Imate kljub rednemu ščetkanju in uporabi zobne paste pogosto slab zadah? Si želite, da bi bili vaši zobje vedno tako gladki in čisti, kot če bi vam zobozdravnik ravnokar očistil zobni kamen?

Do bleščečega nasmeha na naraven način

Za vse, ki se zavedate pomena ustne higiene in si želite bleščečega in zdravega nasmeha na naraven način, je na voljo ionska zobna ščetka, ki ponuja hitro, preprosto in učinkovito rešitev za vaše težave. IONIKA  je ionska zobna ščetka, ki je zasnovana na osnovi polaritete in deluje s pomočjo pozitivno nabitih ionov. Na ta način ponuja naravno pomoč pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni.

Kako deluje ionizacija?

Vsak element ima v naravi pozitiven ali negativen naboj, pri čemer se elementa z enako polariteto odbijata, z različno pa privlačita. Ob uporabi ščetke IONIKA se sklene tokokrog, zaradi katerega zob začasno spremeni svojo polariteto iz negativne v pozitivno, zobna obloga pa se zaradi enake polaritete lažje “odlepi” oziroma očisti.

Zakaj je IONIKA dobra zobna ščetka?

IONIKA omogoča bolj temeljito čiščenje zob tudi na težje dostopnih mestih. Prav tako lažje odstrani bolj trdovratne madeže, zato so zobje ob redni uporabi bolj beli, brez uporabe past ali belilnih sredstev, ki lahko poškodujejo sklenino. Za razliko od navadnih zobnih ščetk, ki obloge čistijo na mehanski način, IONIKA deluje podobno kot magnet, ki povzroči, da se umazanija “odbije” od zob. Za delovanje ionske ščetke je dovolj že rahel dotik zob, kar pomeni, da bistveno manj obrabimo zobno sklenino in poškodujemo dlesni.

IONIKA za učinkovit rezultat ne potrebuje zobne paste, zaradi česar je primerna tudi za homeopatsko zdravljenje. Vgrajena baterija pa za razliko od električnih ščetk ne potrebuje dodatnega vira energije, kar pomeni, da jo lahko uporabljamo do konca življenjske dobe. In nenazadnje, ščetka ne vibrira in deluje popolnoma tiho, tako da z umivanjem ne motite spanca vaših družinskih članov.

Življenjska doba IONIKE je več kot 6 mesecev, vendar se zaradi higienskih razlogov priporoča, da jo zamenjate malo prej – tako kot vse ostale zobne ščetke. Za ohranjanje čistoče je pomembno, da ščetine po vsaki uporabi dobro očistite in ščetko obrišete do suhega.

IONIKA je na voljo na spletni strani www.ionika.si in v izbranih lekarnah. Priporočena MPC: 18,90€

Dodatne informacije: ionika@siol.net ali po telefonu: 030 605 507.

No Comments

Post a Comment