Forbrukslån lav Rente | Aktiivisubwoofer | Test Kredittkort | Dagens Spotpris | Brannalarm Pris 2018 | Beste Forsikring | Billigste Mobilabonnement | Elektrikerpriser
Background Image

Dental Mataćić- Varaždin

Ulica Matije Gupca 5, Sračinec, Hrvaška
Call us anytime +385(0) 427 12435
info@dental-matacic.hr

Zobna ambulanta “Dental Matačić” se nahaja v majhni vasici v bližini mesta Varaždina, na naslovu : Matije Gupca 5, Sračinec, v bližini meje s Slovenijo. Nahaja se v prijetnem okolju, katero omogoča pobeg od mestnega hrupa, kjer se lahko  z zaupanjem prepustite  v roke zobozdravniku.

 

Tim Dentalne ordinacoje “Iva Matačić” vam bo pomagal  odmisliti strah pred zobno operacijo, ter pomagal obnoviti nasmeh na obrazu vsakega bolnika. Zadovoljstvo zagotavljamo v celoti, saj bolnikom zagotavljamo zdravo usta z odličnimi estetskimi  rezultati  s podrobnimi načrti zdravljenja, individualno za vsakega pacienta.

Na podlagi rezultatov katerih temelji delo naše ekipe, nudimo individualen pristop do vsakega bolnika.Kar pomeni vzpostavitev  komunikacije, ki ustvarja prijetno in sproščeno vzdušje in podrobnosti načrtovanja, ter razlago morebitnega zobozdravstvene postopka ob spoštovanju želje vseh naših pacientov. Vsakemu pacientu  se prizadevamo zagotoviti neboleče posege  pri opravljanju zobozdravstvene operacijo z uporabo sodobnih metod za anestezijo in sodobnih zobozdravstvenih materialov. Stalno strokovno izboljšanje naših članov skupine in sodelovanje na nacionalni in mednarodnem usposabljanju z delom in  tečaji prizadevamo za obogatitev predhodno pridobljeno teoretično znanje in dolgoletne klinične izkušnje v zobozdravstvo, in tako sledijo najnovejšim trendom v zobozdravstvu.

 

Člani skupine “Dental Matačić” so Dr. Iva Matačić, DDS., ustanoviteljica zasebne prakse zobozdravnika opravlja zadnjih 17 let. Leta investicije v opremo in pisarne materiali  katere uporabljajo pri delu z neizmerno ljubeznijo do zobozdravstva  in truda do vsakega pacienta,  je privedla do rezultatov, da “Dental Matačić” postaja neizogiben naslov v severozahodni Hrvaški in naprej.

Član ekipe je tudi dr. Tara Vražić, DDS., katera zadnji dve leti, pod strokovnim vodstvom dr. Matačić prinaša svežino v ekipo, s katero doprinaša novo ideje, svežino pri delu in prizadevanju za usposabljanje pridobivanju znanja in vzpostavitev sproščenega in prijetnega vzdušja v pisarni, v katerega vsakdo želi priti.

Tretji član ekipe je Kristina Kamenar, zobni pomočnik, katera doprinaša odlično delovanje ordinacije, nudi podporo in pomoč pri delu za brezhibno izvedbo vsakega postopka v najkrajšem možnem času.

Po čem se klinika “Dental Matačić” razlikuje od drugih je vzpostaviti zdravjenje, harmonije celotne ustne votline na najvišji ravni dosegati estetiko.Naš namej je doseči vrhunsko estetiko nasmeha z uporabo najsodobnejših metod in tehnologij v dentalni medicini.

Še posebej poudarjamo pomen natančne in točne diagnoze, oblikovanje ustreznega načrta zdravljenja za vsakega pacienta. Pred vsakim estetskim posegom zagotavljamo zdravjenje trdih, ter preostalih zobnih tkiv in mehkih tkiv ustne votline.

S široko paleto storitev na voljo v ordinaciji, izstopa izdelava veneer luskic, za doseganje popolnega nasmeha, kar je najvišja raven modernega estetskega zobozdravstva, kot tudi strokovno beljenje zob. Nadomestilo izgubljenih zob v zobni lok, izdelavo keramičnih izdelkov iz gline, kron in mostov z uporabo sodobnih materialov v ordinaciji “Dental Matačić”.

 

Posebna ponudba v ordinaciji “Dental Matačić”so: zobni diagnostika, otroška in preventivno zobozdravstvo, endodontics, obnovitveno zobozdravstvo, oralna kirurgija, implantologija, parodontologija, protetika.

 

Za kakršna koli vprašanja nam pišite na mail ali pokličite na številko: +385 42712435,

Parni datumi 13:00 do 20:00 ure in celo dneve 7:00 do 14:00 ure.

Ali e-mail: info@dental-matacic.hr

Veselimo se vaših vprašanj, ko tudi obiska.

Vsi pacienti, ki so zainteresirani za obisk ordinacije, vljudno vabljeni!
Estetske keramične luske so najbolj moderna metoda estetskega zobozdravstva. Omogočajo popravljanje nepravilnega položaja zob, nepravilnih oblik, ter barv.

Nudimo Vam popust v višini 20%, kar pomeni, da je cena za kozmetično luskico, le 190 evrov.

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Ulica Matije Gupca 5, Sračinec, Hrvaška

Get Directions