Forbrukslån | Halvin Sähkö 2018 | Bruk av Kredittkort | Strømkalkulator | Alarmselskaper | Forsikringsselskaper | Beste Mobilabonnement | Varmpepumpe Pris 2018

Dentalna ordinacija Mišljenović, Pula

Mutilska ulica 4, Pulj, Hrvaška
Call us anytime Telefon: +385 95 8151 086
info@dental-misljenovic.hr

Stomatološka ordinacija Peđa Mišljenović, DMD

V naši zobozdravstveni praksi zdravimo ljudi, ne le zobe.

                         Dr. Mišljenović

 

Nudimo kakovostne zobozdravstvene storitve, kot so zobni vsadki in keramični filerji, beljenje zob.  Zobozdravstveni poseg  opravite v tujini in uživajte hkrati. Imamo lepe plaže, bogato zgodovino in čudovite ljudi.

Implantati

Popoln način za obnovitev izgubljenih zob. Zobni vsadki so najuspešnejši postopek v sodobnem zobozdravstvu in kar je najboljše – neboleče. Na isti dan je mogoče postaviti nov zob, ko je postavljen implantant.

All-On-4

Postavitev štirih zobnih vsadkov in zob istega dne. Revolucionarna metoda, ki je od leta 1998 spremenila življenje tisoč ljudi, tako da jim je vrnila svoj nasmeh in kakovost življenja.Vsi postopki se lahko izvajajo pod sedacijo.

                                         All on 4

 

 

Estetika

Beljenje zob, oblikovanje novega nasmeha, keramike ali kompozitnih filerjev. Ali želite izboljšati svoj nasmeh, ali pa ga spremeniti v celoti?

 

 

Zdravje

Posebno pozornost posvečamo preprečevanju in minimalno invazivnim postopkom, da bi ohranili  zdrave dele vsakega zoba. Od estetskega polnjenja do endodontskega in periodontalnega zdravljenja ter podrobnih pregledov.

 

Peđa Mišljenović, DDS

Rojen leta 1978. v Puli je končal Šolo za dentalno medicino na Reki. Po letih prakticiranja in izobraževanja je leta 2012 zaključil enoletni tečaj s področja klinične implantologije v GIDE in UCLA, Los Angeles, ZDA.

Več o Dr.Mišljenoviću lahko preberete na spletni strani ordinacije Mišljenović.

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Mutilska ulica 4, Pulj, Hrvaška

Get Directions
Social Profiles