Låne Penger uten Sikkerhet | Lainat 2018 | Søk om Kredittkort | Strøm | Billigste Hjemmealarm 2018 | Sammenlign Forsikring | Mobilselskaper i Norge | Spotlight
Background Image

Identic ordinacija iz Reke-vaša najboljša izbira

Užarska ulica 30, Reka, Hrvaška

Identic je sodobna zobozdravstvena ordinacija v lasti dr. Ivana Šarunića, ki se nahaja v samem centru Reke, bila je odprta v letu 2002.

Ordinacija je opremljena z najnovejšo zobozdravstveno opremo. Da bi našim pacientom ponudili največ, kar lahko sodobno zobozdravstvo ponuja, pri delu uporabljamo le kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev.

Zavedamo se, da oprema brez znanja ni preveč vredna, zato smo se v zadnjih letih veliko izobraževali in izpopolnil številne postopke, zlasti iz področja estetskega zobozdravstva.  Glavna značilnost vseh naših del je izjemna natančnost, in s tem tudi njihova dolgotrajnost.

Vse posege izvajamo popolnoma neboleče.

Želja nam je, da se pri nas počutite prijetno, vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada.

Dajemo dolgoročno garancijo na vsa zobozdravstvena dela, ki ostanejo v ustih.

Garancija se nanaša  na storitve, opravljene v zobozdravstveni ordinaciji  Identic.

Pogoj garancije je, da pacient prihaja na redne kontrolne preglede, da čisti zobne obloge v rokih, ki jih je določil zdravnik, minimalno 2-krat na leto.

ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

V zadnjih letih se je izjemno povečalo zanimanje za estetske zobozdravstvene posege. Vedno več ljudi želi prekrasen nasmeh, lepe bele zobe, ki so v skladu in harmoniji z okolnimi zdravimi dlesnimi, ustnicami in celotnim obrazom. Postopki iz estetskega zobozdravstva, kot so smile design, beljenje zob, izdelava luskic, izdelava popolnih keramičnih kron in mostov, v kombinaciji s posegi na dlesnih nam danes ponujajo veliko možnosti za korekcijo barve zob, videza in položaja tako zoba, kot tudi dlesni.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, veliko vloženega časa tako v izobraževanje, kot tudi v delo s pacienti na izpolnjevanju vseh njihovih želja, lahko zares trdimo, da znamo, da smo zmožni in da Vam hočemo pokazati pot, po kateri lahko pridemo do dolgo pričakovanega lepega nasmeha. Prepustite se nam z zaupanjem.

AKCIJA – CIRKON KERAMIČNE KRONE ZA 300 €

Pokličite nas na :

iDentic – Ordinacija dentalne medicine Ivan Šarunić dr. med. dent.

Užarska 30, 51000 Rijeka

Tel: +385 51 315 876

Viber & WhatsApp:

+385 95 315 8760

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Užarska ulica 30, Reka, Hrvaška

Get Directions