Forbrukslån | Bluetooth Näppäimistö | Kredittkort Reise | Beste Strømleverandør | Sammenlign Brannalarm | Hesteforsikring | Billigste Mobilabonnement 2018 | Luft til Vann Varmepumpe
Background Image

Ordinacija Denka Cvitan-Umag

trg Finida 6 Umag, Finida, Hrvaška
Call us anytime +385 52 720 226
denka.cvitan@gmail.com
Nahajamo se v naselju Finida, nedaleč od turističnega središča Umaga.Specializirana zobna ambulanta za Ortodontijo je leta 1998 odprla dr. Denka CVITAN. Po mnogih letih dela in izkušenj v zdravstvenem centru Umaga, kjer se poleg oskrbe vaših zob lahko privoščite tudi sproščen izlet.V prijetnem ambientu nudimo zobozdravstvene storitve na vseh področjih zobozdravstva. Specializirani smo na področju ortodontije, zobna patologije s Endodontica, protetike, parodontologije, oralne kirurgije, ter implantologije.

Poleg individualnega pristopa do bolnika in nebolečega zdravljenje s sodobno diagnostiko iz najkvalitetnejših materialov. Sodelujemo z vrhunskimi oralnimi kirurgi. Uporabljamo vsadke visoke kakovost ter vse možne nadgradnje le teh. V ekipi  je tudi tehnik z večletnimi izkušnjami, deluje z najnovejšimi materiali in posebnega izobraževanja v estetskega zobozdravstva.Ortodontija je naš primarni posel. Pred posegom  izvedemo diagnozo in izbiro najučinkovitejših terapij.Na voljo so za vse vrste mobilnih in fiksnih ortodontskih aparatov. Poleg standardnih tehnik se uporablja fiksno ortodontsko zdravljenje in najnovejše tehnike učinkovite self-ligiranjem Damon fiksne aparate in druge. Možna je uporaba estetske (keramika) Variante  fiksnih aparatov.

 

Naš uspeh ne šteje število pacientov, temveč zadovoljstvo pacientov.

Naša spletna stran je: www.eumag.info/cvitan_denka

Pristopite k nam z zaupanjem.

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

trg Finida 6 Umag, Finida, Hrvaška

Get Directions
Social Profiles